Birgit Husted

Birgit Husted er indehaver, startede danseskolen i Kolding for 49 år siden, og driver ud over denne også skoler i Rødding/Gram og Janderup. Er uddannet i D.D.D. i 1966 og har løbende opgraderet sin uddannelse med aktuelle kurser i ind- og udland.

Søren Pilgaard

Søren Pilgaard underviser i sin 15. sæson i Kolding, er uddannet i D.D.D og er tidligere professionel danser med en flot international karriere bag sig. Underviser i sportsdans og voksen pardans. Sportsdans er Sørens store lidenskab, hvilket tydeligt ses på de flotte placeringer elvererne kommer hjem med ved de mange mesterskaber danskolens elever deltager i.

Christina Husted Jespersen

Christina Husted Jespersen underviser i flere forskellige dansestilarter og er særlig kendt som en dygtig og afholdt instruktør i både showdance, hiphop, disco, areobic of moderne jazz. Hun laver spændende koreografier til nybegyndere og elitedansere. Altid smilende og fuld af energi.

Marion Ahlm Bircow

Marion Ahlm Bircow blev Danmarksmester i Standard 4 gange med sin dansepartner Erik Bo Hansen. De repræsenterede Danmark ved Europamesterskaberne og Verdensmesterskaberne i flere år. Marion har undervist toppar i Danmark siden 1992. Dans er for hende af stor betydning og en livsstil fuld af energi og glæde. Marion glæder til at komme til Kolding og samarbejdet med Birgit Husted.


Birgit Husted

Søren Pilgaard

Christina Husted Jespersen

Marion Ahlm Bircow